Halve Marathon van Zwolle Hardloop Clinic

Bedrijven

Als bedrijf is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de Halve van Zwolle. Ook dit jaar zal de Rabobank Business Run plaatvinden tijdens het het Zwolse Halve Marathon Festival.

Je kunt de eer van het bedrijf verdedigen in de 'Halve van Zwolle' met een eigen klassement en prijzen voor de bedrijventeams. Je loopt met je team tussen talrijke andere deelnemers, enthousiast aangemoedigd door vele duizenden toeschouwers en onder grote belangstelling van de media.

Er zijn een paar spelregels:
  • Ieder team telt minimaal drie en maximaal vijf lopers. Per team zijn twee gastlopers toegestaan. Ook kunt u inschrijven als combinatieteam, waarvan de lopers werken bij maximaal twee verschillende bedrijven
  • De uitslag van de Rabobank Business Run wordt vastgelegd in een apart teamklassement. Van de finishende deelnemers worden de snelste 3 tijden opgeteld. De som van de tijden bepaald de plaats in het klassement. Het team met het snelste totaaltijd is winnaar
  • De uitslag van de damesteams wordt op gelijke wijze verwerkt in een damesklassement
  • Alle deelnemers worden ook individueel opgenomen in de totaaluitslag van de halve marathon (Dit geldt ook voor wedstrijdatleten)
Ook voor bedrijven bieden wij clinic's aan. Geregeld gezellig samen trainen en werken naar de sportieve climax. Ook de runningkleding kunnen wij voor de teams verzorgen inclusief het eventueel ontwerpen van de kleding.